Ά. Γεωργιάδης: Η εστίαση είναι ο πιο ευνοημένος κλάδος – Είναι αχαριστία να ζητάνε και άλλα χρήματα (Βίντεο)

Ά. Γεωργιάδης: Η εστίαση είναι ο πιο ευνοημένος κλάδος – Είναι αχαριστία να ζητάνε και άλλα χρήματα

Πρωτοφανής επίθεση του Υπουργού Ανάπτυξης στους μαγαζάτορες της εστίασης – Τους κάλεσε να μην είναι αχάριστοι και να αντιδρούν απέναντι στους ανεμβολίαστους και όχι στην κυβέρνηση 

Την άμεση παρέμβαση του υπουργού  Ανάπτυξης προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά, ο οποίος βρισκόμενος στην πρωινή εκπομπή του OPEN, ανακοίνωσε το προγραμματισμένο κλείσιμο των επιχειρήσεων εστίασης σε ένδειξη διαμαρτυρίας και θυμού απέναντι στα νέα κυβερνητικά μέτρα διχασμού και αποκλεισμού.

Ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης μετά την τοποθέτηση του Γιώργου Καββαθά, παρενέβη τηλεφωνικός στην εκπομπή και εμφανώς ενοχλημένος χαρακτήρισε τουλάχιστον ως αχαριστία τα αιτήματα των επιχειρηματιών της εστίασης για επιπλέον στήριξη μετά και τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

«Στην εστίαση δόθηκαν τεράστιοι πόροι, υπερδιπλάσιοι πόροι από άλλους κλάδους. Ακούγεται και λίγο σαν αχαριστία καθώς τα χρήματα που πήραν τα στερήθηκαν άλλοι κλάδοι όπως το λιανεμπόριο και άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης ως απάντηση στις κραυγές των επιχειρηματιών της εστίασης που απειλούνται με λουκέτα και απώλειες θέσεων εργασίας, όπως οι ίδιοι δηλώνουν.

Μάλιστα, ο Υπουργός Ανάπτυξης σχολίασε πως ο κλάδος της εστίασης είναι ο πιο ευνοημένος κλάδος της οικονομίας, ενώ, τέλος, κάλεσε τους μαγαζάτορες να μην στρέφουν τις αντιδράσεις τους προς την κυβέρνηση αλλά προς τους ανεμβολίαστους.

Δείτε τις χαρακτηριστικές δηλώσεις:

Πηγή : https://www.koutipandoras.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *