Αγωγή κατέθεσε ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης στην ΟΕΧΒΕ και στα μέλη της Διοίκησης αυτής

Την παρακάτω αγωγή κατέθεσε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Λαυρέντης Λαυρεντιάδης στην ΟΕΧΒΕ και στα μέλη της Διοίκησης αυτής! Με την αγωγή του, ο “κύριος” αυτός ζητάει δύο εκατομμύρια (2.000.000 €), ως ηθική βλάβη για την δήθεν δυσφήμιση που του προκάλεσε η Ομοσπονδία δια μέσου του τύπου.

Ζητά επίσης να φιμωθεί η συνδικαλιστική οργάνωση απέναντι στις παράνομες και καταχρηστικές πρακτικές που ακολούθησε και ακολουθεί μέχρι και σήμερα επιδιώκοντας να ταπεινώσει και να συντρίψει τους περήφανους και αξιοπρεπείς εργαζόμενους, οι οποίοι αντιστέκονται στις εργασιακές σχέσεις γαλέρας που ο ίδιος έχει δημιουργήσει στα Λιπάσματα Καβάλας!

Αυτός ο “κύριος” έχει “καταστρατηγήσει” και “καταπατήσει” νόμιμα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων, όχι μόνο στα λιπάσματα Καβάλας αλλά σε δεκάδες άλλες εταιρείες που παρουσιαζόταν ως εργοδότης! Εταιρείες που σχεδόν όλες είχανε σύντομο κύκλο ζωής εξυπηρετώντας χρηματιστηριακές αξίες και παιχνίδια του ίδιου!

Αυτός ο γνωστός “κύριος”, μας κουνάει τώρα το δάκτυλο και μας ζητάει και τα ρέστα!Στην προσπάθεια για εκφοβισμό της ΟΕΧΒΕ, είναι βέβαιο ότι χτύπησε λάθος πόρτα!

Ως Ομοσπονδία είναι ΒΕΒΑΙΟ ότι ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να αλλάξουμε πορεία και στάση ενάντια σε εργοδοτικές πρακτικές που δεν συνάδουν με υγιή επιχειρηματικότητα και υγιείς εργασιακές σχέσεις.

Ο εμβληματικός αγώνας του Σωματείου Εργαζομένων της ΒΦΛ και της ΟΕΧΒΕ θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση μέχρι να αποκατασταθεί η εργασιακή κανονικότητα.

Η ΟΕΧΒΕ δεν φοβάται, δεν εκβιάζεται και δεν συμβιβάζεται με το μαύρο!

Η ΟΕΧΒΕ δεν τρομοκρατείται, δεν υποκύπτει και δεν χειραγωγείται με αγωγές και τέτοιου είδους ψευδομηνύσεις!

Όλα στο “φως” Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.Και να ξέρεις ότι πάντα στο τέλος το “φώς” νικάει το “σκοτάδι” που εσύ εκπροσωπείς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *