Αήθης επίθεση στον γιατρό που απολύεται Κ. Καταραχιά, Βουλευτής της ΝΔ μίλησε για «υπόνοιες ότι διέσπειρε τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο» (Βίντεο)

Έφτασε στο σημείο να μιλήσει για «υπόνοιες ότι διέσπειρε τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο» – Για «πολιτική δίωξη» μίλησαν Ξανθός, Σκουρλέτης

Προκλητική επίθεση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Μαραβέγια στον γιατρό συνδικαλιστή Κώστα Καταραχιά που απολύεται, εν μέσω πανδημίας, με μόνο «έγκλημα» ότι ως πρόεδρος του σωματείου στον «Άγιο Σάββα» πάλεψε για την ενίσχυση του ΕΣΥ.   

Ενώ ίσως και εντός της ημέρας να εκδοθεί απόφαση για την έκδοση προσωρινής διαταγής για την αναστολή της εκδικητικής απόλυσης του γιατρού, οΚ. Μαραβέγιας επιβεβαίωσε από το βήμα της Βουλής ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη. Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον Κ. Καταραχιά ότι τον προπηλάκισε, άφησε αιχμές για το «ποιόν» του, ενώ έφτασε στο σημείο να μιλήσει για «υπόνοιες ότι διέσπειρε τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο». 

Έντονη ήταν η αντίδραση από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που ήταν παρόντες. «Ντροπή σου» υπογράμμισε απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ ο Ανδρέας Ξανθός. Τόσο ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. όσο και ο Πάνος Σκουρλέτης έκαναν λόγο για ρεβανσιστική απόλυση.

Πηγή :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *