Απόφαση ταφόπλακα από τον Άρειο Πάγο για τους εργαζόμενους στην Ιδιωτική Υγεια

ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΣΝΙΕ: Απόφαση ταφόπλακα από τον Άρειο Πάγο για τους εργαζόμενους

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.        15/10/2020

Συνάδελφοι

Ακόμα πιο μαύρες μέρες έρχονται για τους εργαζομένους στην Ιδιωτική Υγεια μετα την απορριπτική απόφαση της έφεσης που είχε καταθέσει η ΟΣΝΙΕ στον Αρειο Παγο ώστε να ακυρωθεί η ΔΑ 5/2016 και ήρθε η ταφόπλακα στους εργαζομένους με την υπ αριθμον 850/2020 απόφαση του Αρείου Πάγου.

Πιο συγκεκριμένα η ΟΣΝΙΕ είχε προσφύγει στον Άρειο Πάγο ώστε να κηρυχθεί άκυρη ΔΑ 5/2016 οπού η συγκεκριμένη απόφαση ήταν λαιμητόμος για τους εργαζομένους κόβοντας το ανθυγιεινό επίδομα στους νέους εργαζομένους έκοβε το επίδομα εξομάλυνσης και διατηρούσε τον διαχωρισμό νέου και παλιού εργαζομένου και με την ως άνω απόφαση του Αρείου Πάγου απορρίπτεται η προσφυγή της ΟΣΝΙΕ .

Την ώρα που η κυβέρνηση χαρίζει στους κλινικαρχες 30 εκατομμύρια ευρω για τις ΜΕΘ έρχονται και οι δικαστές και κάνουν ένα ακόμα δώρο στους κλινικαρχες και ρίχνουν τους εργαζομένους σε εργασιακό μεσαίωνα. Και όλα αυτά μετα τα παλαμάκια για τους εργαζομένους στην Υγειά έρχεται ο Αρειος Παγος και με την απόφαση του κόβει το ανθυγιεινό επίδομα για τους εργαζομένους στην ιδιωτική υγεία που δίνει καθημερινά των αγώνα για να προσφέρει της υπηρεσίες τους στους ασθενείς

Είναι τέτοια η χαρά των κλινικαρχων μετα την συγκεκριμένη απόφαση που δεν μπορούν να την κρύψουν και είδη έχουν αρχίσει και ανακοινώνουν στα σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας  χάσατε το δικαστήριο μην ζητάτε και πολλά δίνοντας βέβαια από την άλλη μπόνους σε golden boys για της <<υπηρεσίες>> που προσφέρουν.

Όσο στον κλάδο μας δεν υπάρχει ΣΣΕ τόσο οι εργοδότες θα δίνουν αυξήσεις όπου αυτοί κρίνουν όπως και είδη γίνεται σε πολλά ιδιωτικά νοσοκομεία όπως καταγγέλλουν τα σωματεία   και θα υπάρχουν εργαζόμενοι   δυο και τριών ταχυτήτων και θα επικρατεί ανθρωποφαγία ανάμεσα τους εργαζομένους.

Οι εργαζόμενοι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και θα απαντήσουν δυναμικά απέναντι στον εργασιακό μεσαίωνα που προσπαθούν να μας επιβάλλουν  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕΚ και έχοντας και την σφραγίδα του Αρείου Πάγου.

Α.Α.Κ ΟΣΝΙΕ  

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *