Απολύσεις 7 εργαζομένων στις Αττικές Εκδόσεις εν μέσω πανδημίας

Απολύει εργαζόμενους ο μεγαλύτερος και πλουσιότερος Όμιλος περιοδικών στη χώρα

Σε απόλυση 7 εργαζομένων εν μέσω παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης προχώρησαν οι «Αττικές Εκδόσεις» του Χ. Φιλιππόπουλου, ο μεγαλύτερος όμιλος περιοδικών στη χώρα, ο οποίος αποφάσισε να αναστείλει την έκδοση δύο περιοδικών, του «Mirror» και του «Celebrity». Οι άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους την περασμένη Τετάρτη είναι οι συντάκτες, γραφίστες και εργαζόμενοι στο μάρκετινγκ.

Ο ίδιος Όμιλος περιοδικού Τύπου, ο πλουσιότερος στην ελληνική αγορά, προ μηνός απέλυσε δύο ακόμη εργαζόμενους, μετά την αναστολή έκδοσης του περιοδικού «Esquire».

Και μπορεί μεν η …εξοικονόμιση δαπανών μέσω απολύσεων να προχωρά κανονικά, την ίδια ώρα όμως , οι «Αττικές Εκδόσεις» ετοιμάζουν web TV και επεκτείνονται στα ψηφιακά. Έχοντας αγοράσει τον διαδικτυακό τόπο The Toc, διαμορφώνουν αυτές τις ημέρες το στούντιο, απ’ όπου θα μεταδίδουν τις ιντερνετικές εκπομπές. Διευθυντής εκεί ο Μανώλης Καψής.

Οι Αττικές Εκδόσεις εκδίδουν μεταξύ άλλων τα περιοδικά Τηλέραμα, Τηλεθεατής, Madame Figaro, Shape, την εβδομαδιαία εφημερίδα Κεφάλαιο και πολλά κλαδικά έντυπα.

Αγγέλα Νταρζάνου

Πηγή : www.avgi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *