Είναι αργά για δάκρυα Βασίλη / Το ευχαριστώ δεν τρώγεται. Ούτε δώρα, ούτε βαρέα ανθυγιεινά στους υγειονομικούς(βίντεο)

Ο Βασίλης Κικίλιας εμφανώς συγκινημένος κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Special Report του ΑΝΤ1 ευχαρίστησε τους υγειονομικούς .

Πρόσθεσε «Έχω δεθεί άρρηκτα με αυτούς τους ανθρώπους. Με τις νοσοκόμες, τους νοσηλευτές, τις καθαρίστριες, τους τραπεζοκόμους, τους γιατρούς, με τους ανθρώπους που φυλάνε τα νοσοκομεία…» περιέγραφε ο υπουργός Υγείας, πριν τα δάκρυα και η συγκίνηση τον κάνουν να σταματήσει. ξεσπάσει σε λυγμούς. “Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, έχουν υπάρξει συγκλονιστικοί”

Δείτε το βίντεο:

Είναι αργά για δάκρυα Βασίλη / Το ευχαριστώ δεν τρώγεται. Ούτε δώρα, ούτε βαρέα ανθυγιεινά στους υγειονομικούς

Τους είπαμε «ευχαριστώ» αλλά αυτό δεν τρώγεται, αναφέρει στο κύριο άρθρο η ναυαρχίδα της δεξιάς παράταξης εφημερίδα καθημερινή

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα στο κύριο άρθρο της:

«Είχαμε υποσχεθεί, ως κράτος και κοινωνία, ότι δεν θα ξεχάσουμε τους ανθρώπους που έδωσαν και δίνουν τη μάχη εναντίον του κορωνοϊού στις μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων μας. Τους είπαμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτό μετράει πολύ, αλλά δεν… τρώγεται.

Πολλά ελέχθησαν, αλλά λίγα τηρήθηκαν. Πέρα από την ενίσχυση που πήραν αυτοί οι άνθρωποι από ιδρύματα, το κράτος δεν τους έδωσε ειδικό επίδομα, ούτε και δώρο Χριστουγέννων. Καθώς μετράμε μέρες για το τέλος του έτους, αυτή η αδικία πρέπει να διορθωθεί».

Ξεχασμένα στο συρτάρι τα βαρέα και ανθυγιεινά των υγειονομικών

Αρκετά επιφυλακτικός δηλώνει στην ΑΥΓΗ ο Παναγιώτης Παντέλης, νοσηλευτής Ψυχικής Υγείας, μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ, καθώς «και τα προηγούμενα ανάλογα πορίσματα παρέμειναν στα συρτάρια των υπουργών και δεν έφτασαν στη Βουλή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *