Χριστός Ανέστη για την εστίαση

Το δικό τους γολγοθά συνεχιζουν οι επιχειρηματίες της εστίασης και για το μήνα Απρίλιο, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη η εστίαση θα ανοίξει μετά το Πάσχα.

Έτσι βάσει των τωρινών επιδημιολογικών δεδομένων» όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης τα νέα για την εστίαση δεν είναι τόσο αισιόδοξα, με την ημερομηνία ανοίγματος να μετατίθεται για μετά το Πάσχα.Καταστροφικό σενάριο αφού ήδη ο κλάδος της εστίασης παραμένει και αυτός κλειστός με αρκετές επιχειρήσεις να δηλώνουν αδυναμία ανοίγματος και να οδηγούνται σε οριστικό λουκέτο,αν και βέβαια ο πρωθυπουργός συνέχισε λέγοντας πως «στον τομέα της εστίασης έξι στις επτά επιχειρήσεις πήραν κάποιου είδους μορφή επιστρεπτέας προκαταβολής.

Ταυτόχρονα, απαντώντας στην έκκληση του Αλέξη Τσίπρα να μην εξαιρεθούν οι επιχειρήσεις με λιγότερους από 10 εργαζόμενους ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να τεθεί καμία τέτοια προϋπόθεση. «Το πρόγραμμα αφορά όλες τις επιχειρήσεις που θα δείξουν ότι είχαν μείωση τζίρου 30%» ανέφερε και σημείωσε ότι θα ενταχθούν «όλες οι καινούργιες επιχειρήσεις»

Πηγή : https://www.filoxenianews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *