«Δώρο» πατατάκια στους ήρωες υγειονομικούς και σχεδόν ληγμένα !

10 (!) παλέτες πατατάκια έφτασαν σήμερα στον «Ευαγγελισμό», ως δωρεά. προκαλώντας τα καυστικά σχόλια ορισμένων εργαζομένων…

Πατατάκια έλαβαν σήμερα οι εργαζόμενοι του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας, του «Ευαγγελισμού», οι οποίοι, τις τελευταίες μέρες, αντιμετωπίζουν και μία αυξητική τάση εισαγωγών ασθενών με κορονοϊό.

Ιατρική πηγή του νοσηλευτηρίου κοινοποίησε τη σχετική φωτογραφία (βλ. παραπάνω), ενώ σχολίασε δηκτικά πως «σήμερα έφεραν 10 παλέτες πατατάκια για το προσωπικό, αγνώστου δωρητή, για να μας…καλοπιάσουν. Αμοιβή στον “ήρωα” μία μεγάλη σακούλα πατατάκια, λοιπόν, αντί να φέρουν προσωπικό και μία παλέτα… εμβόλια!».

«Πέρα από το προσβλητικό της “αποδοχής της… δωρεάς”», συνέχισε η ίδια πηγή, «υπάρχει και το κωμικό. Καθένας μετά τη βρώση θα πάει στο αντιυπερτασικό ιατρείο, επειδή είναι πολύ αλμυρά και είναι μόνο για μπαράκια».

«Πάντως η έννοια της ντροπής έχει εκλείψει», κατέληξε ο εργαζόμενος στο νοσοκομείο.

«Αν προσέξουμε λεπτομερειακά τις κούτες με τα ….πατατάκια διαπιστώνουμε ότι λήγουν σε 1 μήνα!! Είναι από αυτά που δεν έχουν καμία τύχη για πώληση στα super market και στα περίπτερα!!! Μεγάαααααλοι δωρητές με μισοληγμένα. Αυτή η λεπτομέρεια κάνει μεγαλύτερη την ξευτίλα και των δωρητών και αυτών που αποδέχτηκαν τη… δωρεά!!

ΠΗΓΗ & ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *