ΕΦΚΑ: «Εξαφάνισε» 32 χρόνια εργασίας -Εμφάνισε ένσημα μόλις μίας 4ετίας

O ρόλος και η χρησιμότητα των ηλεκτρονικών εφαρμογών είναι η διευκόλυνση των ασφαλισμένων να αποκτούν άμεσα πλήρη εικόνα για τα έτη εργασιακού βίου και τα ένσημα με τα οποία αυτές συνοδεύονται. Στην περίπτωση, όμως που περιέγραψε ο Κωστής Πλάντζος στο Open και στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει», ο e-efka …. παρέλειψε πάνω από τρεις δεκαετίες εργασιακού βίου

Συγκεκριμένα, όταν επιχείρησε να επιχείρησε να εκδώσει βεβαίωση προϋπηρεσίας για τον ίδιο, ο ΕΦΚΑ «εξαφάνισε» 32 χρόνια εργασιακού βίου και εμφάνισε ένσημα μόνο για μία 4ετία!

Όπως ανέφερε, πρέπει να πάρει όλες τις καρτέλες του και να τις καταθέσει στον ΕΦΚΑ για να λάβει τη σωστή βεβαίωση, ενώ η βεβαίωση μέσω της εφαρμογής βγαίνει τυχαία κάθε φορά!

Το αποτέλεσμα είναι ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις που εργαζόμενοι με πολλά χρόνια εργασίας ενδιαφέρονται να στείλουν αίτηση για κάποια προκήρυξη ή ακόμη και να κάνουν αίτηση για συνταξιοδότηση, ενδέχεται να μην λάβουν την πραγματική βεβαίωση προϋπηρεσίας, αφού η εφαρμογή «εξαφανίζει» στην ουσία ένα κομμάτι επαγγελματικής ζωής.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *