Έκοψαν το ρεύμα στη ΒΙΟΜΕ με συνοδεία ΜΑΤ

“Όλα αυτά συνέβησαν ενώ είμαστε σε διαδικασίες με το Υπουργείο Εργασίας για τη πλήρη νομιμοποίηση της Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ. Κι ενώ γνωρίζουν ότι παράγουμε προϊόντα ατομικής και οικιακής υγιεινής, τα οποία είναι πρώτης ανάγκης για την κοινωνία” τονίζουν οι Εργαζόμενες/οι στη Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ

“Οι βρικόλακες της εξουσίας που δρουν στο σκοτάδι, βρήκαν τη στιγμή να κόψουν το ρεύμα, στις 6:30 το πρωί” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στη Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ, σημειώνοντας μάλιστα ότι αυτό συνέβη με τη συνοδεία των ΜΑΤ.

Συγκεκριμένα, τονίζουν ότι “είχαν έτοιμο το γερανό στημένο και με υποστήριξη από 2 κλούβες ΜΑΤ, που αυτό σημαίνει πολιτική εντολή, λειτούργησαν σαν τις μετακατοχικές κυβερνήσεις, που εκτελούσαν τους αγωνιστές στο σκοτάδι για να μην αντιδράσει ο κόσμος. Καταγγέλλουμε παράλληλα και τους <<συναδέλφους>> της ΔΕΗ που συνέργησαν σαν εκτελεστές στο ίδιο έργο”.

Οι ίδιοι απαιτούν την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος.

“Κι όλα αυτά ενώ είμαστε σε διαδικασίες με το Υπουργείο Εργασίας για τη πλήρη νομιμοποίηση της Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ. Κι ενώ γνωρίζουν ότι παράγουμε προϊόντα ατομικής και οικιακής υγιεινής, τα οποία είναι πρώτης ανάγκης για την κοινωνία” καταλήγει η ανακοίνωση.

Εργαζόμενες/οι στη Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *