Επιστρέφουν οι εργολάβοι στον «Άγιο Σάββα»;

Στάση εργασίας και κινητοποίηση στην πύλη την Πέμπτη 8/7, 8-10πμ, αποφάσισε η σημερινή μαζική γενική συνέλευση των εργαζόμενων στο νοσοκομείο Αγ. Σάββας ενάντια στους εργολάβους και για την μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Αγ. Σάββας:

“Με μαζική συμμετοχή συναδέλφων πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνέλευση του σωματείου μας.

Ενάντια στην απειλή της απόλυσης και του ερχομού συνεργείων-εργολάβου η συζήτηση πήρε φωτια και πολλοί συνάδελφοι πήραν τον λόγο μετά τα μέλη του ΔΣ για να προτείνουν δράσεις, απεργιακές κινητοποιήσεις αλλά και την δημιουργία αγωνιστικής απεργιακής επιτροπής.

Αμέσως μετά, στην συνάντηση με την Διοίκηση του νοσοκομείου, η κα Μπαλαούρα μας ενημέρωσε κυνικά ότι “οι εργαζόμενοι της καθαριότητας είναι ανίκανοι και ότι ο εργολάβος θα είναι πιο φτηνός” και ότι “εργολάβοι θα μπουν σε όλα τα νοσοκομεία ότι και να κάνετε” !

Στα ψέματα και την απαξίωση των εργαζομένων του νοσοκομείου απαντάμε με 2ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 8 Ιουλίου 8-10πμ και συγκέντρωση στην πύλη και καλούμε σε αγωνιστικό συντονισμό όλα τα νοσοκομεία αλλά και την ΠΟΕΔΗΝ την Πέμπτη 15 Ιουλίου.Θα ακολουθήσει αναλυτικό Δελτίο Τύπου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *