Εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά κατά Άδωνι Γεωργιάδη

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτηση του χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέπληξε τους πάντες -μάλλον και την κυβέρνηση- γράφοντας ότι συζήτησε -μεταξύ άλλων- με τον Αμερικανό πρέσβη το πρόγραμμα ναυπήγησης φρεγατών στα ναυπηγεία Ελευσίνας.

Με τον Αμερικανό πρέσβη λίγο δύσκολο να συζήτησε για όλες τις προτάσεις που υπάρχουν. Προφανώς η συζήτηση θα είχε να κάνει με τις αμερικανικές φρεγάτες. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Η όποια ανησυχία του υπουργού Ανάπτυξης για την τύχη των ναυπηγείων δεν μπορεί να δικαιολογεί συζητήσεις με οποιονδήποτε πρέσβη για τις φρεγάτες της χώρας του. Τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την επιλογή θα πρέπει να τον έχει το Πολεμικό Ναυτικό, το οποίο στις μέχρι στιγμής εισηγήσεις του έχει δώσει στην κυβέρνηση όχι μία αλλά τουλάχιστον τρεις διαφορετικές επιλογές.

Η ανάρτηση Γεωργιάδη όμως προκάλεσε την αντίδραση εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά οι οποίοι του απαντούν: “Εμείς πάλι Αδωνι, μαζευτήκαμε για να συζητήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την δουλειά μας. Ζυγισαμε και αναλύσαμε πρόσωπα και καταστάσεις, και καταλήξαμε στην απόφαση να μην αφήσουμε σε χλωρό κλαρί όποιον δημιουργεί πρόβλημα στην δουλειά μας και παίζει με το ψωμί των οικογενειών μας. Έχουμε μάθει να σεβόμαστε πρόσωπα και καταστάσεις, με την προϋπόθεση ο σεβασμός να είναι αμφίδρομος Περιμένουμε τον Πρωθυπουργό της Χώρας να πάρει θέση πιστεύοντας πως όσοι προσπαθούν να δημιουργήσουν τετελεσμένα ,μόνο κακό κάνουν. Όλα λοιπόν είναι ανοιχτά μπροστά μας και θα έχουμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *