Γάλλοι διαδηλωτές στους δρόμους του Παρισίου – Ζητάνε να ανοίξουν τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία

Συσπειρώθηκαν εργαζόμενοι της εστίασης και των ξενοδοχείων και ξεχύθηκαν στον δρόμο με αίτημα να ανοίξουν τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία.

Εστιάτορες, ξενοδόχοι, χονδρέμποροι αλλά και ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων συναντήθηκαν στην περιοχή του Μέγαρου των Απομάχων για να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκεια τους ”ενός ολόκληρου κλάδου” ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο, Ερβέ Μπέκαμ που είναι ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Επαγγελμάτων και Βιομηχανιών του Ξενοδοχειακού Τομέα.

Οι διαδηλωτές επιθυμούν επιπλέον οικονομική βοήθεια από την Κυβέρνηση της Γαλλίας και φυσικά να επαναλειτουργήσουν οι επαγγελματικοί χώροι τους, οι οποίοι για την ώρα προβλέπεται να ανοίξουν στις 20 Ιανουαρίου, ενώ όσον αφορά τα νυχτερινά κέντρα, παραμένει άγνωστο το πότε θα ανοίξουν.

«Δεν μπορούμε να ζούμε από τα επιδόματα», είπε ο εστιάτορας Στεφάν Μανιγκόλντ, επικεφαλής της ένωσης Eclore.

«Νιώθουμε ότι μας θυσιάζουν», ανέφερε ο Ντιντιέ Σενέ, ο πρόεδρος του Groupement national des indépendants.

Οι δε προμηθευτές, εκφράζουν και αυτοί την δυσαρέσκεια τους, λέγοντας ότι ”δεν υποχρεώνουν να κλείσουμε εμείς, κλείνουν τους πελάτες μας όμως” , δήλωσε ο χονδρέμπορος ποτών, Αντρέ Ντιρίλ, 48 ετών που επισημαίνει ότι τα Κυβερνητικά μέτρα έχουν δημιουργήσει απώλειες που ανέρχονται στα 2εκ. ευρώ για φέτος.

Πηγή : https://passenger.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *