Γέμισαν πετρέλαιο οι εγκαταστάσεις στην Αμερική – ακινητοποιημένα πετρελαιοφόρα στη θάλασσα…

Ένας στόλος περίπου 24 πετρελαιοφόρων περιμένει να εκφορτώσει αργό πετρέλαιο στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ, καθώς οι εταιρείες πετρελαίου έχουν εξαντλήσει τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης τόσο στην Αμερική, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα δεκάδες δεξαμενόπλοια στον Ειρηνικό Ωκεανό θυμίζουν κάτι από «μποτιλιάρισμα» περιμένοντας να ξεφορτώσουν το πετρέλαιο στο λιμάνι. Ο αριθμός των δεξαμενόπλοιων που περιμένουν να εκφορτώσουν αργό πετρέλαιο είναι σημαντικά αυξημένος σχετικά με τον συνηθισμένο αριθμό δεξαμενόπλοιων που εκφορτώνουν αργό πετρέλαιο από το Μεξικό ή την Αλάσκα.

Οι εταιρείες πετρελαίου έχουν εξαντλήσει τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς σπεύδουν να ξεφορτώσουν το πετρέλαιο, αντανακλώντας την τεράστια πτώση της τιμής του αργού. Πολλές εταιρείες λέγεται επίσης ότι αποθηκεύουν πετρέλαιο σε πλοία εν μέσω της απουσίας εναλλακτικών λύσεων.

Τη Δευτέρα, οι τιμές του αργού πετρελαίου κατρακύλησαν σε πρωτοφανή επίπεδα, εν μέσω της κάθετης πτώσης της ζήτησης και της μεγάλης προσφοράς που προκλήθηκε από την πανδημία του κορονοϊού. Πηγή: Ruplty…

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *