Καθημερινές εγκληματικές ιστορίες στο ΓΝΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

#1 Covid-19 story Νέα εισαγωγή στο τμήμα, εργαζόμενη στο εργοστάσιο – ζαχαροπλαστείο ΒΕΝΕΤΗ, cluster κρουσμάτων. Η εργοδοσία ούτε μάσκες παρείχε ούτε τακτικά τεστ. Τεστ υποχρεώθηκε να κάνει μόνο όταν υπήρχαν πολλοί συμπτωματικοί εργαζόμενοι.

#2 Covid-19 story 8πμ καθαρίστρια (σε εργολάβο) μπουκάρει αλαφιασμένη σε θάλαμο COVID χωρίς προστασία προσώπου. Ουρλιάζουμε και βγαίνει έξω. Της εξηγούμε τι πρέπει να φοράει για να είναι ασφαλής. Μάθαμε ότι ήταν η πρώτη της μέρα στη δουλειά, μετανάστρια, κανείς δεν της εξήγησε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΊΠΟΤΑ. Για 400 ευρώ με καθυστέρηση τουλάχιστον 2 μηνών.

#3 Covid-19 story Μαχαιρωμενος μετανάστης έρχεται στα Επείγοντα. Παραπέμπεται στο “καλό” ιδιωτικό που εφημερεύει μαζί μας για θωρακοχειρούργο που δεν διαθέτουμε. Τον στέλνουν πακέτο πίσω κ αρνούνται να τον δουν διότι δεν έχει ΑΜΚΑ.

#4 Covid-19 story Το υπουργείο υγείας υποχρεώνει να μεταφέρονται νοσηλευομενοι ασθενείς σε ιδιωτικά νοσοκομεία, κάθε τέσσερις μέρες (!), για να συνεχίσουν τη νοσηλεία τους και να αδειάσουν κρεβάτια στο δημόσιο για την εφημερία. Ε, μια ασθενή την στείλανε πίσω γιατί ήταν πολύ βαριά ασθενής για τα γούστα τους. Αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *