Κρούσματα στο εργοστάσιο «Ήλιος»: Ήξεραν από Δευτέρα, άρχισαν τα τεστ την Τετάρτη

Νέα συρροή κρουσμάτων κορωνοϊού εντοπίστηκε σε εργοστάσιο μπαχαρικών της εταιρείας «Ήλιος», καθώς 13 υπάλληλοι του Τμήματος Παραγωγής εντοπίστηκαν θετικοί στον ιό.

Όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία ανέστειλε τη λειτουργία της, ενώ τα περίπου 50 άτομα της παραγωγής βρίσκονται στα σπίτια τους σε απομόνωση.

Στην εκπομπή LIVE NEWS του Mega μίλησε ο Μιχάλης Καραγιάννης, παθολόγος, και ιατρός εργασίας του εργοστασίου.

«Για το πρώτο κρούσμα, έγινε το Σάββατο το πρωί μια τηλεφωνική επικοινωνία. Μας γνωστοποιήθηκε Δευτέρα πρωί. Ήμασταν κλειστοί το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα που είχα πάει εκτάκτως μου έδωσαν την πληροφορία ότι υπάρχει κρούσμα στο οποίο είχε γίνει η διάγνωση το Σάββατο, πρώτες πρωινές ώρες», ανέφερε ο κ. Καραγιάννης.

«Σπεύσαμε να οργανώσουμε εξετάσεις. Από Τετάρτη πρωί ξεκίνησαν τα τεστ και υπήρξαν μία ή δύο ασθενείς που αναφέρεται ότι είχαν πάει την Τρίτη στον ΕΟΔΥ και έκαναν rapid τεστ», συνέχισε ο ίδιος.

«Εγώ το έμαθα Δευτέρα πρωί, και το ίδιο και η διεύθυνση του εργοστασίου, από ό,τι κατάλαβα. Προσπαθούσαμε να βρούμε που ακριβώς και με ποιον τρόπο θα γίνει δειγματοληψία. Το εργοστάσιο ουσιαστικά λειτούργησε κανονικά τη Δευτέρα και Τρίτη μέχρι το μεσημέρι», κατέληξε ο κ. Καραγιάννης.

Πηγή : https://www.imerodromos.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *