«Λαγός» απολύσεων ο Α. Γεωργιάδης δίνει οδηγίες σε εργοδότες / «Απολύσεις χωρίς αποζημίωση» (Βίντεο)

«λαγός» απολύσεων της Κυβέρνησης εμφανίστηκε και σήμερα ο Α. Γεωργιάδης, δίνοντας μάλιστα οδηγίες προς τους εργοδότες για ποιο λόγο μπορούν να απολύσουν εργαζόμενους χωρίς να τους αποζημιώσουν!

Είπε χαρακτηριστικά «..Στην νομοθεσία υπάρχει άρθρο που λέει ότι μια επιχείρηση μπορεί να επικαλεστεί σπουδαίο λόγο και να απολύσει εργαζόμενο χωρίς αποζημίωση..»

Δείτε το απόσπασμα :

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ηθικό δικαίωμα του κράτους «.. να περιορίζει την κυκλοφορία και την κοινωνική δραστηριότητα των εμβολιασμένων δεν υφίσταται. Αυτοί οι άνθρωποι δεν κινδυνεύουν. Οι εμβολιασμένοι δεν πρόκειται να υποστούν περιοριστούν πλέον. Ήδη οι ανεμβολίαστοι υφίσταται περιορισμούς. Μόνοι τους το επέλεξαν. Δεν υπάρχει κανένα plan b. Πρέπει ο κόσμος να εμβολιαστεί. Δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή. Η θα εμβολιαστούμε ή θα έχουμε προβλήματα».

Αν θα υπάρξει υποχρεωτικότητα εμβολιασμού για τους εργαζόμενους στην εστίαση

«Αν ένας επιχειρηματίας κάνει την επιχείρησή του αμιγώς εμβολιασμένους, και 1-2 εργαζόμενοι είναι ανεμβολίαστοι, θα θέλει να βάλει το σηματάκι ότι είναι όλοι εμβολιασμένοι στο μαγαζί και δεν θα μπορεί. Από αυτό το σηματάκι θα εξαρτάται η επιλογή των πελατών αν θα μπουν ή όχι. Η επιλογή αυτών των εργαζομένων θα κοστίζει χρήματα και θέσεις εργασίας στην επιχείρηση….Είναι εξαιρετικά ανήθικο, κάποιος κοιτώντας τον εαυτούλη του να αδιαφορεί για όλους τους άλλους. Βαθιά εγωιστική και ανήθικη πράξη» πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το ποιοι θα υποχρεωθούν να εμβολιαστούν «το έχουμε πει πολλές φορές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *