Λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις επαναπρόσληψης στα ξενοδοχεία

«Τρέχει» η προθεσμία των αιτήσεων που έχουν δικαίωμα να κάνουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Κρήτης αλλά και ολόκληρης της χώρας προκειμένου να επαναπροσληφθούν στις επιχειρήσεις που δούλευαν και πέρσι.

Όπως έχει ενημερώσει η Ομοσπονδία (ΠΟΕΕΤ) για να είναι έγκυρη η αίτηση επαναπρόσληψης και να καταστεί υποχρεωτική από τον εργοδότη, θα πρέπει να γίνει μέσω των κατά τόπους Σωματείων όπως ορίζει το Άρθρο 8 του Ν.1346/83.

Η προθεσμία λήγει αυριο με την ΠΟΕΕΤ αλλά και τα υπόλοιπα κλαδικά σωματεία να απευθύνουν εκκλήσεις στους εργαζόμενους να προχωρήσουν στη σχετική διαδικασία, ωστε να κατοχυρώσουν το δικαίωμα επαναπρόσληψης που έχουν και για τη νέα τουριστική σεζόν. Παράλληλα, διασφαλίζουν και την ένταξη στο επίδομα ειδικου σκοπού (534 ευρώ) στην απευκταία περίπτωση που και η φετινή σεζόν δεν πάει καλά.

Στο Ηράκλειο, οι αιτήσεις γίνονται στα γραφεία του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου (Εργατικό Κέντρο-Λεωφόρος Δημοκρατίας, 1ος όροφος). Το Σωματείο θα δέχεται αιτήσεις έως και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 19:00, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα τηλέφωνα: 2810289597, 2810288026, 6906-652520.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *