Να πληρωθούν τώρα οι εργαζόμενοι της NGP

Να πληρωθούν τώρα οι εργαζόμενοι της NGP

«Να πληρωθούν τώρα οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο παραγωγής ειδών συσκευασίας φρούτων και λαχανικών NGP PLASTIC ΑΒΕΕ στον Ισθμό Κορίνθου» διεκδικεί ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κορινθίας, σημειώνοντας ότι «οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι από τον Μάιο» και ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους για μήνες, δίνοντας έναντι».

«Να μη δεχτούμε», τονίζει ο Σύλλογος, «να δουλεύουμε κάτω από τέτοιες συνθήκες τον 21ο αιώνα, τον αιώνα  της αλματώδους ανάπτυξης της επιστήμης και της τεχνολογίας. Δεν είμαστε εργαλεία ούτε αναλώσιμοι, έχουμε οικογένειες με υποχρεώσεις, παιδιά που πρέπει να μεγαλώσουν με αξιοπρέπεια, χρειαζόμαστε μισθό που δεν θα τελειώνει το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αφού όλα τα προϊόντα λαϊκής κατανάλωσης είναι πανάκριβα. Έχουμε ανάγκη από ωράρια ανθρώπινα και συνθήκες εργασίας ασφαλείς».

«Η μόνη διέξοδος», καταλήγει, «είναι η πάλη μέσα από το σωματείο μας για καλύτερες συνθήκες δουλειάς. Ο οργανωμένος αγώνας είναι αυτό που τους φοβίζει!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *