Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ: Δεν έχει ολοκληρωθεί η καταβολή της 2μηνης παράτασης

Με ανακοίνωση η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ ενημερώνει ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η καταβολή της 2μηνης παράτασης επιδομάτων ανεργίας που έληξαν τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο και ότι υπάρχουν χιλιάδες εκκρεμότητες.  Με αυτήν την ανακοίνωση καλεί  για άλλη μια φορά τη Διοίκηση να μη βιάζεται και να μην προτάσσει την επικοινωνία έναντι της ουσίας.

 

Αναλυτικά το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν έχει ολοκληρωθεί η καταβολή της 2μηνης παράτασης

Με το από 12/4 Δελτίου Τύπου, η Διοίκηση του ΟΑΕΔ ενημερώνει τους ανέργους ότι «Καταβλήθηκε η 2μηνη παράταση επιδομάτων ανεργίας που έληξαν τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο»

Εμείς από τη μεριά μας  ενημερώνουμε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η καταβολή της δίμηνης παράτασης των επιδομάτων ανεργίας που έληξαν Ιανουάριο και Φεβρουάριο και ότι υπάρχουν χιλιάδες εκκρεμότητες.

Καλούμε για άλλη μια φορά τη Διοίκηση να μη βιάζεται, να μην προτάσσει την επικοινωνία έναντι της ουσίας, να μην εκθέτει τον εαυτό της, να μη δημιουργεί εντάσεις και προστριβές στις υπηρεσίες.

Όλοι οι συνάδελφοι, από τη  μηχανογράφηση, την ασφάλιση μέχρι τα ΚΠΑ, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να πληρωθούν οι δικαιούχοι.

Η Διοίκηση οφείλει με σοβαρότητα και καλό σχεδιασμό να ανακοινώνει και να υλοποιεί την εφαρμογή προγραμμάτων  και την καταβολή των παροχών στους δικαιούχους.

Η διακίνηση fake news Δελτίων Τύπου από τη Διοίκηση ότι όλα είναι καλά και ότι έχουν πληρωθεί όλοι οι άνεργοι που το επίδομά τους έληξε Ιανουάριο Φεβρουάριο, είναι λογικό να προκαλεί οργή  στους ανέργους που τρέχουν στις τράπεζες να πληρωθούν αλλά δεν έχουν πιστωθεί τα χρήματα, είναι λογικό να προκαλεί αγανάκτηση στους εργαζόμενους που εργάζονται νυχθημερόν για να καταβάλουν τα επιδόματα στους δικαιούχους

Καλούμε την Διοίκηση να επανορθώσει άμεσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *