ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗ ΓΣΕΕ-Ο Κατήφορος για την χρεοκοπημένη ηγεσία της ΓΣΕΕ δεν έχει τέλος!

  • ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗ ΓΣΕΕ

Αναλυτικά η Ανακοίνωση της παράταξης ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ για τον αποκλεισμό της από το προεδρείο της ΓΣΕΕ:

Μετά το συνέδριο μαϊμού με τα ΜΑΤ και τους φουσκωτούς η χρεοκοπημένη ηγεσία των καρεκλοκένταυρων της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ) με τη συμμετοχή του ψηφοδελτίου του Βασιλόπουλου σήμερα κατά τη διαδικασία συγκρότησης, θυμίζοντας τις πρακτικές άλλων εποχών, επειδή δεν αντέχουν την κριτική χωρίς δισταγμό, χωρίς αιδώ διέπραξαν ένα ακόμα έγκλημα σε βάρος της ενότητας και της συνοχής του Συνδικαλιστικού Κινήματος.

Διέπραξαν πραξικόπημα.

Συγκεκριμένα προκειμένου να αποκλείσουν από το προεδρείο το ψηφοδέλτιο ΕΜΕΙΣ – ΑΡΚΙ το οποίο ήρθε τέταρτο στις αρχαιρεσίες με απύθμενο θράσος για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες εγκατέλειψαν την πάγια τακτική της συγκρότησης του προεδρείου στη θέση του αντιπροσωπευτικού αναλογικού και επέλεξαν τη συγκρότηση στη βάση των κολλητών!! βάζοντας κατ’ αρχήν στην Εκτελεστική Επιτροπή (με δεξιά ψήφο ειδάλλως δεν μπορούσε να είναι) και στη συνέχεια στο προεδρείο (με σύσσωμους τους ψήφους της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ) το 5ο ψηφοδέλτιο, δηλαδή τον Βασιλόπουλο!!

Μετά την για πρώτη φορά στο πέρασμα πολλών δεκαετιών εγκατάλειψη της λογικής της συγκρότησης στη βάση του αντιπροσωπευτικού αναλογικού το προεδρείο που συγκροτήθηκε εκτός από τον ουσιαστικό προσδιορισμό ότι είναι το προεδρείο των κολλητών τυπικά ονομάζεται προγραμματικό προεδρείο.

Με βάση αυτή την εξέλιξη ρωτάμε τους υπόλοιπους συντρόφους του ψηφοδελτίου του Βασιλόπουλου:

Συμφωνούν με τον αποκλεισμό μας;

Είναι στάση αριστερών συνδικαλιστών,

έχει καμία σχέση με τα ιδανικά, με τις αξίες και τις αρχές αριστερών μαχητών, όχι μόνο το να σιωπούν στον αποκλεισμό των άλλων συντρόφων τους, ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΑΚΙΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ;;

Τέλος μπορούν να μας πουν ποια είναι η προγραμματική συμφωνία με την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ ή ποια είναι τα ανταλλάγματα που έδωσε ο Βασιλόπουλος ώστε και να τον εκλέξουν στην Εκτελεστική Επιτροπή αλλά και στο προεδρείο;

Υ.Γ. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση ώστε να καταλάβει ο κάθε εργαζόμενος, ο κάθε σύντροφος που παρακολουθεί την πορεία μας γιατί διασπάστηκε το ψηφοδέλτιο ΕΑΚ στη ΓΣΕΕ.

Μια πρώτη απάντηση έχει ήδη δοθεί από τα όσα έγιναν στη σημερινή συγκρότηση με την απίστευτη και ντροπιαστική στάση του Βασιλόπουλου.

ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ/ΓΣΕΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *