Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Νίκαιας: Να μην ανοίξει κανείς προαιρετικά τις Κυριακές

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Τη Δευτέρα 18/01 ανοίγουν τα Εμπορικά Καταστήματα. Το σίγουρο είναι ότι θα τηρήσουμε όλα τα μέτρα υγιεινής. Να θυμίσουμε, άλλωστε, ότι στα μικρά καταστήματα δεν υπήρχε, ούτε υπάρχει συνωστισμός και η επισκεψιμότητα είναι μικρή.

Ο κύριος Γεωργιάδης όμως, πάει να μας προστατέψει από το συνωστισμό, προτείνοντας, προαιρετικό άνοιγμα, την Κυριακή 24/01.

Εμείς για να προστατέψουμε τον καταναλωτή, από το συνωστισμό στα Εμπορικά Κέντρα, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ: ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ.

Μαζί με τον Αγώνα, να μείνουμε ανοιχτοί και όρθιοι, θα δώσουμε και τη μάχη για:

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΓΙΑ.ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 52 ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΑΝΟΙΧΤΑ.

Σε περίπτωση που έχουμε άνοδο του COVID, αντί για κλείσιμο φυσαρμόνικα και ακορντεόν ή κλαρίνο, να εξεταστεί, από την Κυβέρνηση, αυστηρότερο πλαίσιο λειτουργίας των μεγάλων επιχειρήσεων και των SUPER MARKETS.

Να ενισχυθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τα Νοσοκομεία.Να θυμίσουμε ότι, η Δημόσια Υγεία δεν προστατεύεται με Αστυνομοκρατία και εξοντωτικά πρόστιμα.

ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ ΤΟΥΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!ΤΣΙΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ,ΑΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *