Πτολεμαΐδα 5η μονάδα – έβαλαν το προσωπικό να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση αν ανήκουν ή όχι σε ευπαθή ομάδα.

Kαταγγελία αναγνώστη που αφορά τους εργαζόμενους στη Μονάδα Πτολεμαΐδα 5

Στο άρθρο από το eordaialive.com , προσθέτουμε την υπεύθυνη δήλωσε που μας έστειλε συνάδελφος.

Γεια σας. Σήμερα στο εργοτάξιο της 5ης μονάδας στην Πτολεμαΐδα έβαλαν προσωπικό 2000 ατόμων να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση αν ανήκουν ή όχι σε ευπαθή ομάδα. Όσοι δεν ανήκουν σε ευπαθή ομάδα (η πλειοψηφία δλδ) συνεχίζει και δουλεύει κανονικά.

Δεν τους ρώτησε όμως κάνεις αν έχουν στα σπίτια τους άτομα που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα. Ο σύζυγος μου λοιπόν υπέγραψε ότι δεν ανήκει σε ευπαθή ομάδα χωρίς να ενδιαφέρει κάποιον από τους υπεύθυνους ότι η σύζυγος του είναι έγκυος (ευπαθής ομάδα), ο πατέρας του άνω των 80 ( ευπαθής ομάδα), τα πεθερικά του με αναπνευστικά και καρδιακά προβλήματα άνω των 70 (ευπαθής ομάδα). Ένας να έχει ιο εκεί μέσα η εξάπλωση θα είναι ακαριαία.

Δεν τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας και δεν μπορεί κιόλας να τηρηθεί γιατί είναι η φύση της δουλειάς τέτοια. Πρέπει να κλείσει άμεσα. Παίρνω τον εοδυ στο 1135 δεν μπορώ να πιάσω γραμμή. Παίρνω στο μποδοσακειο που είναι και νοσοκομείο αναφοράς να τους ενημερώσω ότι άμα γίνει μπραφ δεν θα ξέρουν κατά που να κάνουν μου λένε τι μας το λέτε. Αύριο θα παρω σε μεγάλα κανάλια. Είναι το μεγαλύτερο έργο στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και κανένας δεν ξέρει τίποτα. Αν ήταν στην Aθηνα θα το χε μάθει όλος ο κοσμος.

Πηγή : https://eordaialive.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *