Ρεκόρ εισαγωγών στο Κρατικό Νίκαιας με δεκάδες κρούσματα στην εφημερία

Μια από τις πιο δύσκολες εφημερίες που έχουν γίνει από την αρχή της πανδημίας ήταν η χθεσινοβραδινή στο Κρατικό της Νίκαιας καθώς σημειώθηκε ρεκόρ με 77 θετικά κρούσματα και 88 ύποπτα.

«Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 32 εισαγωγές και εκκρεμούν άλλες 25 που θα παραμείνουν στη βραχεία νοσηλεία, μέχρι να μπορέσουμε να τους τακτοποιήσουμε» τόνισε η  συντονίστρια της εφημερίας και υπεύθυνη των ΤΕΠ, Ζωή Γεωργοπούλου μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA υπογραμμίζοντας ότι οι ασθενείς φτάνουν σε πιο βαριά κατάσταση στο νοσοκομείο απ’ ότι στην αρχή της πανδημίας.

«Έχουν φοβηθεί με όλα αυτά που ακούνε και δεν έρχονται έγκαιρα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε πιο βαριά περιστατικά» συμπλήρωσε η συντονίστρια της εφημερίας του Γενικού Κρατικού.

Παράλληλα, η κυρία Γεωργοπούλου αναφέρθηκε και στο self test, τονίζοντας ότι θα βοηθήσει στον περιορισμό της μετάδοσης, όμως υπογράμμισε ότι δεν θα πρέπει κάποιος αν βγει θετικός να τρέξει στο νοσοκομείο, αν δεν έχει συμπτώματα.

Τέλος, πρόσθεσε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η ενίσχυση των νοσοκομείων, καθώς οι γιατροί συμπληρώνουν 14 μήνες στην μάχη με την πανδημία χωρίς ρεπό και άδειες.

Πηγή : www.libre.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *