Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο στην Καρδίτσα για τα μέτρα στήριξης στους πλημμυροπαθείς

Σε εξέλιξη είναι το συλλαλητήριο που διοργανώνουν από κοινού η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας με τον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας με κύριο αίτημα τις άμεσες αποζημιώσεις στο 100% για όλους τους πληγέντες ανεξαιρέτως από την κακοκαιρία «Ιανός» που έπληξε την περιοχή μας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν δεκάδες τοπικοί φορείς που τις προηγούμενες ημέρες με καλέσματα ζήτησαν μαζική συμμετοχή ώστε να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα στην Κυβέρνηση για τις ζημιές που υπέστη ο τόπος μας.

Με συνθήματα όπως «Κυβέρνηση και δήμος ακούστε το καλά, τώρα θα πληρώσετε γι’ αυτή τη συμφορά» και «Πάρτε μέτρα τώρα αντιπλημμυρικά και αφήστε τα πολλά τα λόγια τα παχιά» εργαζόμενοι, αγρότες, έμποροι, συνταξιούχοι και μαθητές της Καρδίτσας πραγματοποίησαν δυναμικό συλλαλητήριο απαιτώντας τώρα αποζημιώσεις στο 100% χωρίς όρους και προϋποθέσεις, έργα αποκατάστασης και αντιπλημμυρική προστασία.

Την συγκέντρωση χαιρέτισαν εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, του Εργατικού Κέντρου, του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Καρδίτσας, της Επιτροπής Αγώνα Πληγέντων Καμινάδων, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, του Συνδικάτου Οικοδόμων, των μαθητών και ο μητροπολίτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *