ΤΟ ΕΚΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ PUBLIC

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα του Σωματείου Εργαζομένων στην εταιρεία Public για την υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης.

Κατά τη διάρκεια της δίμηνης καραντίνας η κυβέρνηση έδωσε τη δυνατότητα στην εταιρεία να λειτουργήσει με εκατοντάδες εργαζόμενους ως προσωπικό ασφαλείας, θέτοντας τους υπόλοιπους, την πλειοψηφία, σε καθεστώς αναστολής σύμβασης χωρίς να τους πληρώνει, ενώ οι εργαζόμενοι δουλεύουν από το χειμώνα χωρίς άδεια.

Έτσι, η πανδημία αποτέλεσε για την εταιρεία μια ευκαιρία να αναδειχτεί σε «e-shop» και να μονοπωλήσει την αγορά απέναντι στους μικρομεσαίους ανταγωνιστές της.

Όμως η εταιρεία Public-Media Markt επιμένει να διατηρεί την ίδια αδιάλλακτη θέση που κρατάει εδώ και χρόνια απέναντι στους/τις εργαζόμενους/ες. Επιμένει να αρνείται την χορήγηση οποιασδήποτε μισθολογικής αύξησης και οποιουδήποτε επιδόματος (παιδιών/γάμου/ταμείου). Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι δημοσίως ίδια ανακοινώνει σημαντική κερδοφορία.

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας εκφράζει την θερμή στήριξη του στις πρωτοβουλίες και στη δράση του σωματείου Εργαζομένων στα Public. Να υπογραφεί τώρα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στην Εταιρία Public – Media Markt.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *