Βγήκε από την κρυψώνα του ο Παναγόπουλος για να βρίσει τους εργαζόμενους στα super market που αγωνίζονται!

Ο κακός χαμός στους χώρους δουλειάς!

Απολύσεις εργαζομένων, μειώσεις μισθών, ελλιπέστατη προφύλαξη στους χώρους δουλειάς, ωράρια λάστιχο -η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ εξαφανισμένη!

Κι όμως!

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ, ο γνωστός Παναγόπουλος έκανε την εμφάνισή του!

Για να υπερασπιστεί του εργαζόμενους;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

Για να δικαιολογήσει τη θέση που εξασφάλισε με ΜΑΤ, εργοδότες και νοθεία, κατακεραύνωσε τους εργαζόμενους στα super markets που διαμαρτυρήθηκαν για τα δικαιώματά τους και την… απεργία!

Ανακοίνωση για την δήλωση μνημείο εξέδωσε η Πανελλαδική Γραμματεία Εμπορίου – Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ:

“Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ αφού λογικά τελείωσε το μπάνιο του, βρήκε χρόνο να μιλήσει για τους εργαζόμενους.

Τη στιγμή που γίνεται σφαγή δικαιωμάτων στους χώρους δουλειάς και χιλιάδες εργαζόμενοι δουλεύουν χωρίς μέτρα προστασίας η ΓΣΕΕ έχει φτιάξει… πλατφόρμα «ενημέρωσης»!

Όταν λαμβάνεις χιλιάδες ευρώ για να μιλάς από το σπίτι σου, όταν «η απεργία έχει φάει τα ψωμιά της», όταν κάνεις συνέδρια με ΜΑΤ και ασφαλίτες, η λέξη απαξίωση είναι πολύ μικρή για να χαρακτηρίσει.

Παρουσιάζουμε τη δήλωση του προέδρου της ΓΣΕΕ για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα super market, χωρίς άλλα σχόλια!

Η συγκεκριμένη δήλωση πρέπει να φτάσει σε όλους τους κακοπληρωμένους εργαζόμενους στα super market, στα καταστήματα και τις αποθήκες, στους εργαζόμενους στα delivery και στις ταχυμεταφορές, στα τηλεφωνικά κέντρα.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *