Ξεσηκώνονται οι εργαζόμενοι της MLS

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων στις Τηλεπικοινωνίες και την Πληροφορική Ν. Θεσσαλονίκης, εκφράζει την αλληλεγγύη και την υποστήριξή του στους εργαζόμενους της MLS, προκηρύσσει τετράωρη στάση εργασίας για την Τρίτη 13 Οκτώβρη και ώρες 11.00 έως 15.00 για το προσωπικό της εταιρείας αυτής, με αιτήματα: 1. Καταβολή τώρα κάθε μισθολογικής οφειλής στους εργαζόμενους. 2. Καταβολή της παρακράτησης από την τραπεζική προμήθεια. 3. Σταθερό και πλήρες ωράριο για όλους».

«Το «έναντι» που δόθηκε στους εργαζόμενους πριν ημέρες, στην πραγματικότητα τμήμα του μισθού του Αυγούστου, δεν αρκεί για να καλύψει τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις τους, οι οποίες τρέχουν», αναφέρει το Συνδικάτο. Επιπλέον, τονίζει, «παρακρατήθηκε και τραπεζική προμήθεια από το κουτσουρεμένο αυτό ποσό, ως μια κωμικοτραγική πινελιά στην όλη κατάσταση».

«Ως χαριστική βολή, στην πλειοψηφία του προσωπικού της εταιρείας», προσθέτει, «επιβλήθηκε πρόσφατα 4ωρο ωράριο, μέσω της κυβερνητικής «βοήθειας» του προγράμματος «Συν-εργασία», κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες των επιχειρήσεων. Τα έσοδα των εργαζομένων μειώνονται, με το κόστος μετακίνησης από και προς την εργασία να μένει όμως σταθερό, κάτι που αποτελεί επιπλέον βαρίδι στην προσπάθεια που κάνουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας για να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητα».

Καλούμε, καταλήγει, «τους εργαζόμενους της εταιρείας να δώσουν μαζικά το «παρών» στη στάση εργασίας και να απαιτήσουν να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *